Oferim soluţii complete pentru aplicarea pardoselilor industriale betonate cu ajutorul unor şlefuitoare performante: la câteva ore după turnarea betonului, elicopterele pentru beton intervin pentru a îndepărta orice posibile neregularităţi ce pot rămâne la nivelul suprafeţei turnate. În acest fel, betoanele elicopterizate formează o suprafaţă perfect netezită, puternică şi fermă.

Betoanele elicopterizate sunt în special folosite pentru spaţii cu trafic greu şi intens, aşa cum sunt depozitele şi halele industriale, dar şi centrele comerciale, parcările auto şi toate suprafeţele ce presupun acoperire cu un strat de beton dur şi rezistent.

Pardoselile cu beton elicopterizat sunt  alcătuite din stratul de beton propriu-zis, peste care se aplică un strat compus din ciment, cuartz, minerale şi –de la caz la caz- pigmenţi de culoare pentru finisaje personalizate. Prin definiţie, betoanele elicopterizate din beton sunt produse cu durată de viaţă foarte îndelungată şi deosebit de rezistente.

Care sunt avantajele betoanelor elicopterizate?

  • Aplicare uşoară şi rapidă;
  • Durabilitate şi o durată de viaţă îndelungată;
  • Posibilitatea de a opta pentru culorile preferate;
  • Rezistenţă foarte bună la stres mecanic;
  • Suprafeţe omogene, continue şi perfect netede.

Aplicare şi utilizări

Suntem la dispoziţia dvs. pentru orice tip de lucrare cu pardoseli din betoane elicopterizate, rutiere sau industriale. Compania noastră deţine spaţii dedicate în care sunt produse materialele pe care le utilizăm în cadrul lucrărilor executate. Experienţa noastră este vastă, materialele pe care le obţinem sunt întotdeauna de calitate, manopera ireprosabilă, de aceea şi rezultatele pe care le înregistrăm sunt de fiecare dată pe măsura aşteptărilor clienţilor noştri.

Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare despre aplicarea betoanelor industriale, rutiere şi elicopterizate şi suntem în măsură să vă propunem cele mai bune şi avantajoase soluţii, pe care le implementăm cu profesionalism şi promptitudine.

Pentru pardoseli elicopterizate, netede şi puternice, produsele specializate ale companiei noastre reprezintă soluţia câştigătoare, cu garanţia calităţii.