Despre noi

CINE SUNTEM?

Pardoseliindustriale.ro este locul experţilor în lucrări de aplicare a pardoselilor industriale şi civile: de peste un deceniu oferim servicii de calitate pentru cele mai diverse aplicaţii de pardoseli. Oferim soluţii tehnice eficente şi durabile pentru un spectru larg pentru spaţii unde sarcinile zilnice impun aplicarea unui sistem de pardoseli specializat.

Suntem în permanenţă conectaţi la evoluţiile tehnice din domeniul nostru de activitate şi utilizăm materiale moderne, în proceduri controlate, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Compania noastra va pune la dispoziţie sisteme complexe şi variate de pardoseli industriale, pardoseli epoxidice şi poliuretanice, pardoseli din beton sau pardoseli decorative, menite să răspundă celor mai exigente cerinţe de calitate şi design.

Prin serviciile pe care le oferim ne propunem să contribuim la ridicarea standardului de calitate în lucrările din domeniul construcţiilor de pe teritoriul României. Tratăm fiecare proiect şi client în mod individual, pentru a descoperi şi aplica cele mai inspirate soluţii de pardoseli. Am adus împreună resurse umane, materiale şi tehnologie de cea mai buna calitate, pentru a ne ridica de fiecare dată la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri.

Misiunea noastră

about03

Scopul activităţii noastre este ca prin serviciile pe care le oferim să furnizăm o bază solidă pentru construcţiile industriale şi civile de la nivelul ţării. Abordăm fiecare proiect ţinând cont de aceste valori:

  • Materiale de calitate
  • Personal calificat
  • Preţuri competitive

Viziunea de afaceri

about04

Dorim să ne dezvoltăm odată cu partenerii şi clienţii noştri: suntem mereu la curent cu evoluţiile tehnologice şi cu un pas înaintea competitorilor, şi oferim de fiecare dată cele mai avantajoase soluţii.

  • Suntem adepţii educaţiei permanente
  • Oferim soluţii ingenioase
  • Suntem mereu orientaţi către client

Cultura organizaţională

about05

Preţuim mediul şi viaţa: investim în tehnologii ecologice care ameliorează şi îmbunătăţesc calitatea vieţii. Punem accent pe siguranţă şi fiabilitate în fiecare proiect. Suntem aici pentru a vă pune la dispoziţie:

  • Produse la un stadard de calitate ridicat
  • Sisteme complete de pardoseli igienice şi durabile
  • Aplicaţii corecte în cel mai scurt timp

DE CE PARDOSELI INDUSTRIALE?

icon01

SIGURANTA

Sistemele noastre de pardoseli dispun de proprietăți menite să ofere suprafețelor un nivel optim de siguranță la sarcini mecanice și agenți bio-chimci.

icon02

CALITATE

Am selectat cele mai moderne materiale pentru aplicaţii industriale, astfel încât fiecare proiect executat să devină un etalon de calitate în domeniul pardoselilor .

REZISTENTA

Suntem în măsură să oferim clienţilor noştri soluţii pe termen lung pentru pardoseli de interior şi exterior. Protecţiile fiecărei pardoseli  oferă un nivel de rezistenţă ridicat la uzură, şocuri mecanice şi termice.