Pereţii şi pardoselile care alcătuiesc o singură unitate vizuală joacă un rol din ce în ce mai mare în tendinţele de design. Elementele de design care utilizează o singură culoare, folosind tonuri cromatice uşoare, dau naştere unui spaţiu potrivit pentru concentrare, în vreme ce opţiunea pentru culori vibrante dau un plus de viaţă oricărui spaţiu în care sunt aplicate.

MasterTop WS 300 PU dispune însă de o meşă ce este integrată în învelişul pereţilor, pentru ca sistemul să reziste în cele mai solicitante condiţii de umiditate şi schimbări de temperatură.  În zonele industriale şi alte spaţii cu stres termic, acest sistem asigură un nivel ridicat de rezistenţă la impact.

Curăţenie de la A la Z

Atunci când vorbim de pardoseli holistice, utilizarea creativă a culorilor pemite tranziţii line şi neîntrerupte, care conectează pardoseala cu pereţii, configurând o unitate igenizată, funcţională şi plăcută.

 

În plus, aceste ansambluri holistice facilitează utilizatorilor o mai bună orientare în spaţiu. Aceste sisteme poliuretanice avansate sunt susceptibile pentru a fi adaptate unei mari varietăţi de cerinţe individuale.

MasterTop WS 300 PU este un sistem dedicat cerinţelor de igienă ridicate, fiind conceput pentru a îndeplini cele mai stricte cerinţe aseptice. Rezistent la apă şi uşor de curăţat, acesta previne apariţia mucegaiului. În general, suprafeţele din băi şi alte încăperi umede au tendinţa de a se deforma în timp.

Aspect unitar, fără îmbinări

Tranziţia de la nivelul pardoselii la pereţi este extrem de importantă, în special în cazul toaletelor şi încăperilor cu un nivel mare de umiditate, acolo unde se acumulează multă umezeală. Între numeroasele cerinţe specifice pentru acest tip de încăperi se află sistemele de pardoseli continue, cu prelungire pe pereţi şi proprietăţi hidroizolante.

Un astfel de sistem este MasterTop WS 300 PU, folosit pentru pardoseli fără îmbinări şi rosturi sau colţuri. O astfel de suprafaţă continuă este avantajoasă pentru suprafeţele ce pretind un standard ridicat de igienă, atât la nivelul pardoselii, cât şi al pereţilor.

MasterTop WS 300 PU – pentru pardoseli holistice, cu nivel ridicat de igienă

Caracteristicile sistemului

  • Rezistenţă mare la impact;
  • Impermeabil;
  • Elastic;
  • Rezistent la raze UV

Avantaje:

  • Costuri de întreţinere minime;
  • Posibilitatea de a opta pentru un design personalizat;
  • Ideal pentru lucrări de renovare;
  • Varianta antibacteriană împiedică dezvoltarea bacteriilor;
  • Aspect armonios pentru pardoseală şi pereţi