În fiecare zi, pardoselile industriale trebuie să răspundă unor cerinţe dificile: ele suportă numeroase sarcini de greutate şi presiunea operaţiunilor de rutină, şi tot ele sunt responsabile cu îndeplinirea standardelor de sănătate şi de siguranţă.

Acest lucru este valabil pentru cele mai multe spaţii de producţie şi depozite, precum şi pentru halele sau încăperile cu număr mare de angajaţi sau vizitatori.

Suntem de partea proiectului dvs. ca specialişti în sisteme de pardoseli: avem misiunea de a vă oferi soluţii perfecte şi personalizate pentru toate tipurile de aplicaţii cu pardoseli.

Sistemele pe care le comercializăm sunt menite să îndeplinească cele mai exigente cerinţe de funcţionalitate şi oferă decoratorilor o mare flexibilitate creativă.

Pardoseli speciale Ucrete pentru tensiuni si sarcini speciale

Sistemele Ucrete, produse pe bază de beton poliuretanic, au o serie de proprietăți care le fac perfecte pentru instalare in incintele industriale a caror podea este supusa in mod frecvent tensiunilor si sarcinilor speciale. Pentru aceste destinatii, pardoselile Ucrete dispun de o ̆rezistență extraordinară la tensiuni mecanice, chimice și termice.

Temperaturile între –40°C și +130°C, alături de substanțele corozive precum solvenţii şi acizii nu vor afecta pardoselile Ucrete utilzate in spatiile  industriale.

In funcţie de cerinţele dvs. de aderenţă şi rezistenţă la alunecare, vă putem oferi diferite profile de suprafaţă necesare pentru bunul mers al activităţilor zilnice.

Sisteme de pardoseli industriale pentru spații de producție cu sarcini mecanice și chimice

Pentru aceste tipuri de aplicații este nevoie de pardoseli a căror suprafaţă omogenă va oferi mai mult decât protecţie împotriva scurgerilor, ci şi rezistenţă sporită la atacuri chimice sau termice.

Suntem în măsură să oferim clienţilor noştri numeroase tipuri de suprafeţe cu rezistenţă ridicată la alunecare, pentru a oferi un mediu de lucru în condiţii de siguranţă şi confort.  Aceste sisteme cu proprietati autonivelante şi o suprafaţă omogenă produc un tip de pardoseală la nivel, care nu prezintă nici un obstacol, întreruprere sau adâncitură.

Destinat pardoselilor industriale cu expunere la încărcături grele. Dispune de o  suprafață decorativă colorată, din cuarț.

Sistemul de pardoseală industrială MasterTop1324 are garanţia unei durate de viaţă extinse, datorită rezistenţei sale mecanice ridicate. Această pardoseală se păstrează în condiţii perfecte de funcţionare chiar şi în situaţia unor condiţii de trafic ridicat.

Sisteme complete de pardoseli industriale pentru depozite

Depozitele sunt utilizate pentru stocarea materiilor prime înaintea introducerii lor în  procesul de producție, şi tot depozitele sunt spaţiile de unde produsele finite pornesc spre livrare. Din aceste considerente, pardoselile acestor incinte preiau in mod constant sarcini grele, mutarea si deplasarea continua peste ele a materialelor grele determina un grad de presiune semnificativ.

Betoane elicopterizate pentru pardoseli industriale

Este un fapt de notorietate că betonul dispune de o capacitate ridicată pentru absorbţia umezelii şi apei, fiind folosit cu succes pentru suprafeţe unde un grad de impermeabilitate inadecvat poate afecta calitatea şi durabilitatea lucrărilor. Betonul hidroizolant se comportă însă foarte bine sub acţiunea apei, pe care o împiedică să se infiltreze.

Compania noastră oferă soluţii profesionale pentru pardoseli industriale din beton elicopterizat. Rezultatele pe care le înregistrăm sunt mereu pe măsura aşteptărilor.

Betonul industrial elecopterizat se aplică prin turnarea unui strat de beton cu caracteristici specifice, care este întins şi nivelat cu ajutorul unui utiljaj cunoscut ca “elicopter”, datorită elicelor pe care le foloseşte pentru a întinde în mod perfect uniform betonul.  Betonul industrial elicopterizat este frecvent folosit pentru pardoselile din supermarket-uri şi din centrele comerciale, parcări, depozite şi hale industriale, fiind îndeosebi apreciat datorită rezistenţei sale ridicate la acţiunea factorilor mecanici, precum şi climaterici şi chimici.

Stratul superior al acestor pardoseli este tratat cu compuşi din cuarţ şi minerale, dar şi cu pigmenţi de culoare, acolo unde este cazul.

Pentru pardoseli industriale destinate spaţiilor de producţie, depozitare şi tuturor suprafeţelor asupra cărora se exercită stres mecanic, chimic sau termic, produsele specializate ale companiei noastre reprezintă soluţia optimă, cu garanţia calităţii. Spune-ne care sunt specificaţiile proiectului tău: completează formularul de mai jos iar noi vom răspunde cu o ofertă personalizată, în funcţie de cerinţele tale.